Ekm

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Cumhurikyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin de aralarında bulunduğu 100 öğrenci Asırlık Çınar Fenerbahçe Spor Kulübü Stadyumu ve Müzesi ziyaretini gerçekleştirdi.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulunu 14.10.2023 tarihinde değerli velilerimizin katılımıyla tamamladık. OAB Yönetim ve Denetleme kuruluna seçilen velilerimizi tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.

Haz

31 Mayıs - 1 Haziran 2023 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz kermesimizde canı gönülden yanımızda olan "okul, aile, öğretmen işbirliğine" çok güzel bir örnek oluşturan tüm fedakar velilerimize emeklerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz.

May

19 Mayıs 1919 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıktığı ve İtilaf Devletleri'nin işgaline karşı Türk Kurtuluş Savaşı'nı başlattığı büyük gündür. Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mızın 104. yılını çoşku ile kutladık.