May

Eğitim Uzmanı Sayın Levent NAYKI 8.sınıf öğrencilerimize ve velilerimize Liseye Girş Sınavı, Tercih Dönemi ve Liseye yerleşme konulu seminer verdi. Kendisine tüm destekleri için teşekkür ederiz.

May

İngilizce Öğretmenimiz Saýın Ümmügülsüm GÖKÇE' nin ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizle büyük bir emek ve özveriyle hazırladığı masal,bilmece şarkılarımızdan oluşan muhteşem bir tiyatral gösteriyi izledik. Tatlı dili bizlere evrensel bir dilden anlatan öğrencilerimize, Saýın Ümmügülsüm GÖKÇE öğretmenimize ve kostüm ve dekorlarda maddi ve manevi destek veren Sayın Fatma ATEŞ öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Özel eğitim öğretmenimiz Fatma Ateş’e Veli akademileri kapsamında verdiği “Çocuklarda Ahlak Eğitimi” konulu seminer için teşekkür ederiz.

Nis

8.sınıf öğrencilerimizle Çanakkale Panorama ve Bilim Müzesi' ne gezi yaptık. Canakkale Cephesi' nde atalarımızın tüm zorluklara karşı omuz omuza fedakarca mücadelesini, canları pahasına yurt savunmasını birkez daha andıķ. Bilim Müzesi' nde Fen Bilgisi dersimizin konularını deneysel ortamda tekrarladık.

Mrt

Orman Haftası ve Su Günü kapsamında Sayın Jale ALTAY, Sayın Zeynep SU, Sayın Gülsüm GÖKÇE öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize hazırlamış oldukları program için teşekkür ederiz

Mrt

21-26 Mart Orman Haftası ve 22 Mart Su Günü kapsamında Paşaköy Mahallesi Bağlar Mevkiinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hale BAĞCE ÖZBAŞ, Ilce Şube Müdürlerimiz Serkan ÖZTÜRK ve İrfan ŞENER ile Muhtarımız, velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdik. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Şube Müdürlerimizi okulumuzda misafir etmenin mutluluğunu yaşadık.

Mustafa BUDAK'a ve okul müdürü
Uğur KARAKAŞ 'a teşekkür ederiz.

Mrt

Batılı devletlere karşı kazanılmış büyük bir zaferi ve bu zafer uğruna canını feda etmiş atalarımızı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde saygı, minnet ve şükranla andıķ. Programımızı hazırlayan Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Sayın Nermin ÇALIŞIR ALDEMIR'e; programımıza destek veren Sayın Leyla KALİ , Sayın Zeynep SU ve Sayın Deniz AYAYDIN öğretmenlerimize;görevli tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

Kıymetli velilerimizle İç Işleri Bakanlığımızın düzenlediği En İyi Narkotik Polis Anne seminerindeyiz

Mrt

Pi Günü, ünlü matematik sabiti π sayısının anısına özel kabul edilmiştir ve her yıl 14 Mart tarihinde bir çok matematik tutkunu tarafından kutlanmaktadır. Okulumuzda da Matematik öğretmenimiz Özge Yücal’ın öğrencilerimiz ile hazırlamış olduğu 14 Mart Dünya Pi Günü kutlama programı ve eğlenceli tiyatro gösterisi ile kutlandı.

Mrt

Rehberlik calismalarinin üst öğrenim kurumlarını tanıma hedefine yönelik olarak okulumuz 8. Sınıf öğrencileriyle Şehit Yüzbaşı Yusuf Kenan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ve Fehmi Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettik. Öğrencilerimiz, mesleki liselerin genel özelliklerini ve Şehit Yüzbaşı Yusuf Kenan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki forografçılık ve yazılım bölumlerini rehberlik öğretmeni Umut Baysal'dan ;Fehmi Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki çocuk gelişimi, gastronomi, moda tasarim,elektrik ve bilişim bölümlerini müdür yardımcısi Muazzez Tutu’dan dinlediler. Kendilerine ve öğrencilerine; ayrıca okul müdürleri Sayın Ahmet Özer KALİBER' e ve Sayın Tuğba YAZICIOĞLU'na okullarında ağırladıkları için teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. yıldönümünde okulumuzda anma töreni gerçekleştirildi. Törende Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Milli Şairimiz Mehmet Âkif Ersoy ve aziz şehitlerimizi bu vesileyle bir kez daha anmış olduk. Programınızı gerçekleştiren Türkçe öğretmenimiz Sayın Deniz AYAYDIN' a ve görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Güzelliğin, huzurun,birlik ve beraberliğin habercisi olan Ramazanı Şerif-i Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Sayın Rüveyda BURÇAK YILDIZ'ın kültürümüzün öğelerinden Osmanlı Macunu ikramıyla karşıladık. Mübarek olsun Ramazan.