OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Okulumuz ilk olarak 1923 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır. Bugün kullanılan 4. binadır. 20 derslikli bina olarak inşa edilmiştir. Normal öğretim yaparak eğitim-öğretime devam etmektedir.2006 yılı itibariyle devletimizin %100 katkısıyla yapılan bu bina, okul hizmeti vermeye başlamıştır.

2012 yılından itibaren Paşaköy İlkokulu ve Paşaköy Ortaokulu olarak  aynı binada eğitim öğretim faaliyetlerine devam etmektedir.

Okulumuz ilk olarak 1923  yılında eğitim ve öğretime açılmıştır.

Yukarıdaki fotoğraf 1972 yılında çekilmiş olup öğrencilerimizin ardında görülen ahşap iki katlı bina köyümüzde kullanılmış olan ilk binadır  ve maalesef günümüze kadar ulaşamamıştır. Günümüzde bu binanın bulunduğu alanda muhtarlık ve çocuk parkı bulunmaktadır.

Öğrencilerin yanında duvarı görülen yapı ise o yıllarda hizmette olan okul binasıdır.

Yukarıdaki resimde görünen yapı ise 2004 yılına kadar köyümüzde okul hizmeti vermiş olan 3. okul binasıdır.

2006 yılı  itibariyle  devletimizin % 100 katkısıyla  yapılan bu modern bina, okul hizmeti vermeye başlamıştır.

Yayın: 29.03.2015 - Güncelleme: 02.11.2017 23:37 - Görüntülenme: 2089