8.Sınıf Öğrencilerimiz Liseleri Tanıyor

Rehberlik calismalarinin üst öğrenim kurumlarını tanıma hedefine yönelik olarak okulumuz 8. Sınıf öğrencileriyle Şehit Yüzbaşı Yusuf Kenan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ve Fehmi Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettik. Öğrencilerimiz, mesleki liselerin genel özelliklerini ve Şehit Yüzbaşı Yusuf Kenan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki forografçılık ve yazılım bölumlerini rehberlik öğretmeni Umut Baysal'dan ;Fehmi Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki çocuk gelişimi, gastronomi, moda tasarim,elektrik ve bilişim bölümlerini müdür yardımcısi Muazzez Tutu’dan dinlediler. Kendilerine ve öğrencilerine; ayrıca okul müdürleri Sayın Ahmet Özer KALİBER' e ve Sayın Tuğba YAZICIOĞLU'na okullarında ağırladıkları için teşekkür ederiz.

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 22:03 - Görüntülenme: 20